home navigate_nextTahminler navigate_nextYasin Taşçı navigate_nextİSTANBUL - 2 - 30/06/2024 11:25
Yasin Taşçı
Yasin Taşçı
Yarış Yazarı
13 - CHAİKA / ,,,,,6,8,10
22,,,,4,18,16,17,6,1,7,10,5,12,13,8
312,5,20
41,2,3
54 - DENİZ EFE
615,12,9,1,3,13,16,7,6,5,2
point_of_saleKupon Tutarı:
card_giftcardİkramiye: 6.023,87 TL
face Okunma
sharePaylaş:
Yorum ve Değerlendirme
2. 6'lıAt İsmiDereceGanyanAGF
6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 36.287.869 t dir.
6'lı ganyan 6.023,87 TL vermiÅŸtir.
2. 6'lı Ganyan AGF Tablosu
1 3 - CHAİKA 1.33.75 3,45 3
2 4 - (18) COMEBACK IS REAL - (ŞERDİL) 2.05.24 3,80 4
3 5 - DRAGON FLAME 2.28.36 12,30 13
4 1 - BURGAS 1.33.99 1,40 1
5 4 - DENİZ EFE 1.30.21 1,25 4
6 16 - SHIROKE 1.54.52 17,00 12

 

ZÜBEYDE HANIM KOÅžUSU ' DA net favorim tabikide CHAİKA dostlar sebebi ise tam mesafesinde start alıyor oluÅŸu bir ara banko atıp atmamazlıkla kararsız kaldığım bir isim ama riski seven dostlar tek bırakabilir 6 ay aradan sonra yarış görüp startta oyalanamasına raÄŸmen son metrelerde kapanma sorunu yaÅŸayıp nerelerden gelip ikincilikle ayrıldı bugün kendi grubunda kendi mesafesinde etkili olacağını düÅŸünüyorum startla birlikte ön grup arkası sabırlı bekleyip düzlükte etkili bindirmeleri ile söz sahibi olacaktır alternatif bankomdur.
Rakipleri ise diÅŸi dedimi akla ilk gelen GENERAL BRİELLA olacağını düÅŸünüyor yine sırası ile her ne kadar aradan geliyor olsa da GRUP 1 Galibi olan LADYS SECRET ve son olarak son yarışında ufak bir sorun yaÅŸayan PRENSES SYLVESTER da kuponlarda yerini almalıdır.

 

ANAFARTALAR KOÅžUSU her zaman süprize açık bir koÅŸu ön plana çıkan bir kaç isim var ama süprize gebe olduÄŸunu düÅŸünüyorum.
Ön plana çıkardığım ilk isim ATTALOS olacaktır sentetik pistte inanılmaz performans sergileyen bir isim iki üç yarış önce bugünkü rakiplerinden  PITFALL u eÅŸÅŸek geçer gibi geçerken eÅŸkali ile kendisine hayran bıraktı yarış içerisinde iyi konumlabilirse bariyer dibinde etkili gelip son sözü söyleyebilir dediÄŸim gibi ya ATTALOS yada diÄŸerleri sıralamam ÅŸablonumda olacaktır..

 

 

98.GAZİ KOÅžUSU türk sporunun en önemli en deÄŸerli koÅŸularından birtanesi ben bu sene yine gazi kazanmamış jokeylerden birtanesinin gazi koÅŸusu kazanacağına inanıyorum bu yüzden favorim tabikide AYHAN KURÅžUN iradesinde start alacak  SEVERUS SNAPE olacaktır.
Hatırlarsanız son yarışında da zor bir ayakta start alıyordu o günde kuponumuza banko yazmıştık ve bizi yanıltmayıp inanılmaz bir sprint ile kazanmayı bilmiÅŸti bugün tempolar inanılmaz yüksek olacak bu yüzden ÅŸansı kat ve kat yüksek olduÄŸuna inanıyorum.
Rakiplerine dönersek bence en ciddi rakibi AKIN SÖZEN iradesinde start alacak DRAGON FLAME olacağına inanıyorum fazla sıkıştırılmadan bu koÅŸuya geliyor bence ilgilileri akıllılıp edip safkanı fazla yormadı tek dezavantajı safkanın kulvarı eÄŸer iyi start alıp ön grup arkasına konumalabilirse düzlük üzerinde arttıracağı temposu ile en önemli koÅŸuyu hanesine yazdırabilir.
Yine etkili koÅŸmasını beklediÄŸim bir diÄŸer isim VEDAT ABİŞ iradesinde start alacak MANGUSTO olacaktır taylığından beri yakın takibizde olan bir isim CAVCAV ekürisinin güzide isminden bahsediyorum sizlere yarış gidiÅŸatı tamamen lehine olacak hızlı bir tempo grubun ortalarında etliye sütlüye dokanmadan takip edip sonlarda aradı yolu bulup sonuca gidecektir.

 

 

HALÄ°Ç KOÅžUSUN ' DA alternatif bankom takibide BURGAS olacak yine inanılmaz bir isim gerçek ÅŸampiyon önde rölanti tempo kesinlikle lehine olduÄŸuna inanıyorum küçük kuponlar banko yazabilir ancak en ciddi rakibinin kesinlikle EGREGIOUS ROCK olacağını düÅŸünüyorum sebebi ise tabikide yarışın gidiÅŸatı muhtemelen numaraya çıkacak tek isim eÄŸer vedat akıllılıp edip numaraya çıkarsa alacağı liderliÄŸi aynaya kadar koruyup tatlı bir sürprize imza atabilir.
Son olarak grubun genç isimlerinden İSHAKHAN dan çok entresan yarış bekliyorum DİKKAT bu üç isim bence yeterli olacaktır.

 

 

ALİ RIZA BEY KOŞUSUN ' DA net bankom tabikide DENİZ EFE olacaktır.
TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ koÅŸusunda talihsizlik yaÅŸayarak jokeyini üstünden attıktan sonra toparlanıp üst üstte kazandığı yarışlar ortada çim sentetik demeden inanılmaz yarışlar yapabilen bir isim bugün bence çok uygun grupta start alacak kendisine rakip olacak isim yada isimler göremedim ZİNCİR KOPARAN - BORNOVALIM gibi öne giden safkanları önüne alıp düzlükte arttıracağı temposu ile sonuca gideceÄŸine inanıyor sizlere günün en saÄŸlam bankosu olarak öneriyorum.

 

 

NENE HATUN KOÅžUSUN ' DA net favorim cazip konumda start alan WOLKA MARİA eÄŸer bu yarış daha uzun olsa da gözümü karartıp banko yazardım son sekizinciliÄŸine hayran kaldım diyebilirim süratli tempo olacağı için grubun gerisinde sabırlı bekleyip düzlükte etkili bindirmeleri ile kapanışı yapabilir aksi taktirde devreye tabikide son yarışında erken yürüyen NYMPHADORA TONKS girecektir eÄŸer jokeyi mehmet kaya bu sefer ön tarafta sabırlı bekleyip düzgün yerlerden dönebilirse etkili olacaktır.
Daha sonra yine etkili koÅŸmasını beklediÄŸim isim MARTİNA dır dostlar çim pistten kum pistte alınan mücadelede bile net ikincilik elde etmiÅŸti bugün sevdiÄŸi çim pistte etkili olacaktır.
Zor koÅŸu olduÄŸundan bu üç ismi ön plana çıkarsam bile tuttuÄŸum isimleri sırasıyla ÅŸablunuma yazacağım.

 

 

 

HERKESE BOL ÅžANSLAR..

Yorum
10559 #1 murator
- 30/06/2024 22:49
Tşkler kardeşim emeğine sağlık sayende ben de aldım
Yorum Yaz
Yorum göndermek için lütfen üye girişi yapın.
phphtmljavascriptcss
Yasintasci.org Copyright © 2021 - 2022 Yasintasci.org
httpstask_altBu site güvenlidir. Powered by Ahmet Canbaz