home navigate_nextTahminler navigate_nextYasin Taşçı navigate_nextANKARA-1 - 24/06/2025 09:28
Yasin Taşçı
Yasin Taşçı
Yarış Yazarı
12,,,,,,,,4,5,1,3
23,2,1
39,6,2,1,4,5,7
49,7,10,5,3,1
51,,,6,5,2
67
point_of_saleKupon Tutarı:
card_giftcardİkramiye: 3.833,80 ₺
face Okunma
sharePaylaş:
Yorum ve Değerlendirme
1 2 - SARPER 4,30 1
2 2 - SATORU GOJO 2,05 2
3 6 - REMEMBER LOVE 3,75 2
4 3 - BABA ŞADİ 3,30 3
5 5 / 3 GÜRGÖKBEY / ATEŞ REİSİ 8,75 1
6 7 - WOLF SEYFO 1,45 7
Dağıtılacak tutar: 11.072.155 ₺ dir.
6'lı Ganyan 3.833,80 ₺ vermiştir.

 

 

SARPER
Verdiği aranın ardından piste çıkacak olsa da, SARPER’den çok etkili bir performans bekliyorum. Eğer yarış gerçek anlamda bir tempo yarışı şeklinde koşulursa, kazanan ismin SARPER olacağına inanıyorum.
Rakipleri arasında yer alan UTKAN, RAVENCO ve TOPRAK BEYİ gibi isimler yarış içinde B planı olmayan, koşuyu mutlaka önde götürmek isteyen safkanlar. Bu isimlerin geçmiş başarılarına baktığımızda da hep numaraya çıkarak sonuca gittiklerini görüyoruz.
Bugün sadece 5 atın yer aldığı koşuda, 3 net kaçak atın bulunduğu bir senaryoda, güçlü sprint yeteneğiyle öne çıkan SARPER’in sabırlı bir bekleme yaparak, düzlükte etkili ataklarıyla koşuya ağırlığını koymasını bekliyorum.
Birinci altılı ganyan oyunlarında alternatif banko olarak değerlendirilebilir.


HERZAMAN
Kalitesi her yarışta kendini belli eden HERZAMAN, ilerleyen süreçte çok daha büyük başarılara imza atacak potansiyele sahip. Yarış tecrübesi arttıkça ve özellikle mesafeler uzayıp tempo yarışları ağırlık kazandıkça, bu safkanın ne kadar özel bir isim olduğunu daha net göreceğiz.
Son yarışında güçlü rakibi SOYUPAK’ı geride bırakırken, temposunu hiç düşürmedi ve rakibinin ataklarına fırsat vermedi.
Bugün de uygun rakipler arasında start alacak olan HERZAMAN’ın, startla birlikte liderliği alıp rakiplerine temposunu kabul ettirerek beyaz bayrak ayna yarışı yapmasını bekliyorum.
Günün alternatif bankosudur.


WOLF SEYFO
Bugünkü rakiplerine kıyasla bir adım önde gördüğüm bir başka safkan. Çim-kum ayırt etmeksizin istikrarlı performanslar sergileyen WOLF SEYFO’nun bugün de koşuya ağırlığını koyarak kazanan taraf olmasını bekliyorum.
Yarış içindeki taktiği tamamen jokeyinin tercihine bağlı olacaktır; startla birlikte liderliği de alabilir, ön grup arkasına yaslanıp bekleme yarışı da yapabilir.
Ancak hangi taktik uygulanırsa uygulansın, WOLF SEYFO’nun bu rakiplerine üstünlük kurarak fotoyu önde geçeceğine inanıyorum.
Günün bankosudur.

 

 

HERKESE BOL ŞANSLAR.

phphtmljavascriptcss
Yasintasci.org Copyright © 2021 - 2022 Yasintasci.org
httpstask_altBu site güvenlidir. Powered by Ahmet Canbaz